Eläköön terva!

Eläköön terva -yhdistyksen vuosikokous 29.5.2017 kello 17

Kokoushuone 1, Kirjasto 10, Elielinaukio 2G, Helsinki

Pelastetaan Terva - Rädda Tjäran -kampanjaa toteuttamaan on 11.9.2015 perustettu Eläköön terva -yhdistys, jonka puheenjohtajana toimii Juha Pyötsiä.

Yhdistyksen perustiedot ja säännöt. (pdf)

Rahan keräyksellä on tarkoitus organisoida pohjoisen mäntytervan REACH-rekisteröinti, jotta tervan käyttö olisi mahdollista myös tulevaisuudessa. Tarkoitus on kerätä pääosa tarvittavasta summasta lahjoituksina yrityksiltä, säätiöiltä ja järjestöiltä. Myös pääosa jäsenmaksuista ohjataan rekisteröintikustannusten maksamiseen. Mahdolliset yli jäävät varat käytetään tervan käytön edistämiseen ja tervaperinteen dokumentointiin.

Liity yhdistykseen

Yhdistyksen jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Eläköön terva! -lehden.
Yksityishenkilön jäsenmaksu vuodelta 2017 on 20 euroa.
Yhteisöjäsenen jäsenmaksu vuodelta 2017 on 200 euroa.

Haluan liittyä Eläköön terva -yhdistykseen.

Henkilön / Yhteisön nimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite

Yhteisöjäsen
Yhdyshenkilön nimi

Yhteystiedot samat kuin vieressä
Yhdyshenkilön sähköpostiosoite

Yhdyshenkilön puhelinnumero

*) Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Mikäli et halua käyttää lomaketta tai sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, lähetä nimesi ja osoitteesi kirjeessä osoitteeseen:

Eläköön terva ry
c/o T.-P. Aaltonen
Aholantie 186
25460 Kisko

Kirjeen loppuun teksti: "Haluan liittyä Eläköön terva -yhdistykseen" sekä allekirjoitus.

Terva
Kampanja
Artikkelit ja aineistot

Lisätietoa: info@pelastetaanterva.fi